Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Já jsem to pochopila. Je to o tom, že peníze pro venkov někde v té unii připraveny jsou, ale Czechia to neskutečně komplikuje, aby byla evropštější než Evropa. A v závěru se zjistí, že námi stanovená pravidla, v podstatě nelze dodržet. To jeden nevymyslí Za článekR^

0 0
možnosti
Foto

Proboha, ale co vlastně chcete DĚLAT? Rozsáhlé slohové cvičení o tom, že není jednoduché podat žádost, ale žádost O CO? Nejkonkrétnější slova ve Vašem článku jsou "rozvoj území" a pod tím si lze představit cokoliv. Akční skupina - to zní přibližně stejně podezřele jako aktivista, takže by bylo dobré nám čtenářům hlavně říci, co KONKRÉTNÍHO chce ta Vaše akční skupina dělat.

1 0
možnosti
HD

Dobrý den,

No vidíte. Profesní deformace? Možná. To slohové cvičení je o tom, že bychom chtěli NĚCO dělat, ale tomu chtění předchází ty peripetie, o kterých píšu. Bez ohledu na to, CO chceme dělat. A za Váš názor Vám děkuji. Opravdu děkuji. Místní akční skupiny totiž existují, některé už deset let. Celou republikou napříč. Za propagaci vydáváme nemalé prostředky. Celou republikou napříč. A jak je vidět, ne zcela úspěšně. V nějakém dalším příspěvku se pokusím o osvětu v oblasti místních akčních skupin. Krásné nedělní dopoledne přeji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Jsem ta, která si myslí, že venkov má být živý. A snaží se pro to něco dělat. Aspoň podle svých možností.

Seznam rubrik