Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď jsem zaslechla v televizi, ze ministr odvolal ředitele České pošty.....

1 0
možnosti

Ano, kdysi nebrali manažeři České pošty statisíce a doručovatelky minimální mzdu. Dnes stojí dopis z České republiky do Rakouska 1,40 eur, z Rakouska k nám 80 centů. Z Itálie k nám 1 euro, z Německa k nám 90 centů, soudě podle dopisů, které dostávám. To mají v Rakousku, Itálii a Německu tak malé mzdy, aby pro chudé Němce, Rakušany a Italy udržovaly pošty tak nízké poštovné? Nad manažery české pošty se obrací v hrobě i Rowland Hill, který levné poštovní známky zavedl. Česká pošta likviduje i filatelii, vydává neustále stohy známek na nepotřebné použití, ale mladí už nepíší dopisy, kašlou na služby České pošty a na filatelii. E-mail je zadarmo a jde ho poslat i do Austrálie. Vypráskejte z České pošty nenažrané manažery nebo ji rovnou zrušte. Česká pošta je nejdražší v Evropě, nabízí nejhorší služby, a její manažeři berou víc, než kolegové na Západě. Všechno to souvisí s tím, že tak odpornou politickou garnituru, pohrdající vlasními občany, nemají snad nikde v Evropě.

3 0
možnosti
Foto

I39v16a81n 77V48e88s81e89l52ý

22. 2. 2018 12:22

V podstatě máte pravdu a já bych dodal ještě jednu věc, která poštu likviduje. Její manažeři si v minulosti asi nevšimli nástupu možností elektronické komunikace, internetového bankovnictví a nástupu e- komerce a zaspali dobu. Drželi se stále dopisů a složenek a nerozvíjeli doručování balíků. Ono totiž sdělení, předpis platby i platbu samotnou lze provést elektronicky leč balík internetem neprotlačíte. Na balíky se pošta měla zaměřit a nenechat tam tak velké volné pole všem těm PPL, GEIS, GLS a dalším. Pak by třeba byla konkurenceschopná, fungující a výdělečná a mohla by zaplatit stabilní základnu spokojených zaměstnanců.

2 0
možnosti
Foto

P87a95v71e89l 29V78á95v68r59a

22. 2. 2018 10:23

Úplně jste mě rozněžnila. Moje babička totiž nečekala v patře, ale byla tou pošťačkou.

Moped i kolo měla vlastní, než se syn s manželem rozhodli a moped jí prodali, protože byla sobě i okolí nebezpečná.;-)

1 0
možnosti

Já si totiž dodnes na tu paní poštmistrovou, co babičce ten důchod nosívala, pamatuju a to jsem tam jezdívala "jen" na prázdniny. Dnes vůbec netuším, kdo mi do schránky hází ty oznámení o uložení zásilky....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS